Kärlek som inte är kärlek???

Jag befinner mig just nu i en jävligt jobbg situation. .
När man inte ens själv kan bestämma sigför om det är kärlek eller inte , vem kan det då?

R spökar fortfarande vidrigt mycket i mitt huvud, kan verkligen inte släppa tanken på honom. Tanken på honom och mig :S
Samtidigt finns M där, trivs jättebra ihop med honom, det gör jag verkligen. Han gör mig glad och ja , det känns bra. Men det är något som saknas, mycket somk saknas om jag ska vara ärlig. Nej jag vet verkligen inte.

När man inleder ett förhållande borde man väl vara head over heels ?? Riktigt råkär och vilja berätta för alla om detta ? Jag vill knappt berätta för någon om M, för jag , ja jag vet inte ens själv varför. Känns som om det ändå inte kommer bli något seriöst så varför engagera sig?! Det är ungefär så det låter i mitt huvud just nu.

Fuck vad jag är krånglig.

Jag vill ta ut R ur min hjärna nu, lämna och gå vidare, out with the old in with the new. Funkar inte ÖVERDRIVET bra dock :(

Imorgon åker jag ! Förhoppningsvis!

Som vanligt är jag ute i sist sekund med att hitta någon som kan hoppa in och jobba för mig i helgen.
Rockinhoney kan jag inte be eftersom hon ska festa (festa lite åt mig med , kommer sakna er massor =))
Och den andra tjejen svarar inte när jag ringer :S Inte bra, har iofs nödfallslösning , men detkänns inte så intressant faktiskt. Men men , det löser sig nog på något sätt.

Helgen hoppas jag innebär massa kul, ska försöka få med människan ut på stan , eller kanske åka till västerås, och shoppa lite. Jag är i stort behov av det nämligen , känns som en halv evighet sen sist. Men det borde inte vara några problem att få med honom ut då han älskaratt handla minst lika mycket som jag. Haha har aldrig ens hört talas om en kille som tycker om att handla kläder o skor som han =) Mycket positivt :D

Annars hoppas jag att det blir massa annatkul med, som vi inte behöver nämna här . . haha 

jaja , hoppas ni har det underbart i solen, för jag sitter idag gen fast inomhus. . 

Njut av vädret lite åt mig med :)

//Luxury 

vädret tillåter inte ett jobb som mitt . .

Hur kul är det egentligen med ett arbete som mitt när vädret är som det är?
Solen skiner och värmer mina bara armar , men jag måste stå inomhus och bara se solen genom fönstrena, hemska öde.

Igår var en mycket underbar dag, klockan 9 var jag inne i Vimmerby och körde upp. Och klarade det, helt prickfritt =) (man får faktiskt skryta liiiite)  Så nu mer har man körkort med :D Hur underbart som helst ju.
Så lånade en bil igår kväll och åkte in till Rockinhoney och käkade pizza (fy på mig, måste börja äta nyttigare nu) och passade på att hälsa på C med. Alltid lika trevligt.

Ikväll blir det att åka till broder och hans sambo och hälsa på dom, och deras två små söta ungar med förstås. Dom fick nämligen tillökning den 25 mars, en liten flicka som föddes. Bebis nummer 2 har alltså anlänt. En liten Nova!

Blir mer bloggande när jobbet inte är ivägen.  Om inspirationen infinner sig så kanske ikväll.

//LuxuryE

En evighet eller två sen sist. .

Ja ungefär så iallafall, mer än 1 vecka sen jag skrev sist. . Vilket är länge, till och med för att vara jag.

har helt enkelt varken haft tiden eller orken för det.
Veckan har varit jättelustig , trött HELA tiden, vet inte vad felet har varit.

Idag har iallafall varit en fantastiskt underbar dag. Sol, värme och massa jobb gjort =)
Dessvärre innebär ju jobbet att man tillbringat större delen av dagen inomhus. Men thats just life i guess.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men kände att det kanske var dags att skriva NÅGOT iallafall :P haha

Hörs i veckan istället, har nog mer vettigt att säga då!!

//LuxuryE

(För er som undrar gick förra helgen riktigt bra, nervositeten innan var helt onödig för allt var bara så underbart =) )

Musjävlar!!

Eller snarare råttjävlar. För visst är det väl råttor och inte möss som springer runt i husen där man inte vill ha dom . eller ??

Kom ner till jobbet som alla andra morgnar, går ut i köket, ska sätta på lite kaffe. Slänger ut det gamla filtret, och när jag flyttar på soporna, vad händer då?? Jo en äcklig jävla råtta ( eller om det nu kallas mus?) springer fram, och sen lika snabbt springer han iväg och gömmer sig. USCH..

Panik, springer därifrån och ringer pappa, så nu kommer pappa o P snart och ska undsätta mig från detta hemska ting. Det värsta av allt är väl inte den ensamma råttan, utan snarare vetskapen om att där det finns en finns det fler.

Fy faan så jävla vidrigt...

//Luxury

P.S Ska tillägas att jag känner mig löjligt tjejig i detta läge, rädd för en råtta. men WTF dom är verkligen vidriga. D.S

Till och med polisväsendet måste väl ha överseende med sånt !!

Är det verkligen helt säkertatt man åker dit för att man slår ner dryga tanter ?
Ellerinte bara tanter för den delen , men mesta dels tanter. Usch säger jag bara
Man får inte bete sig hur som helst . Det värsta av allt är att man måste stå där och fortsätte le lika sockersöt hela tiden.
Jag med mitt temperament, med mitt humör klarar inte av sånt.

Men den senaste veckan har jag chockat mig själv. .


En miljon fjärilar i magen gjorde att naglarna försvann all världens väg!

153513-9

Haha , ungefär sådär ser jag ut just nu , eller det känns som det iallafall.
I min mage bor det just nu närmare en miljon fjärilar, vet inte riktigt hur dom lyckades flytta in utan att jag märkte det. För min mage tycker inte om sina nya rumskamrater riktigt.

För ca 30 minuter sen accepterade han köpet, vilket är lika med att han kommer. Vilket är lika med att det är för sent för mig att ändra mig. Vilket egentligen är rätt bra, för det hade jag antagligen gjort, ändrat mig alltså. Trots att jag vet att jag skulle förbannat mig efteråt. Men jag har den tendensen, att backa ur precis i sista sekunden. Det tydde alla tårarna i förra veckan på, och det vill jag verkligen inte göra om. Kände mig som uslaste människan som gått i ett par skor. Kändes som om jag ljugit för honom. Trots att allt jag sagt till honom har varit sanning, hela vägen igenom.
Men när det väl gällde, så klarade jag det inte. Jag vet att jag hade hoppat av tåget, någonstans mitt på vägen antagligen, bara för att jag inte klarade det. Men nu funkar inte det, för nu kommer han hit istället.

Åhh nervös , och så mycket som ska fixas , sista tvätten , stryktvätten , dammsugningen fixa closeten det sista.
men jag ska BARA prata lite med honom först =)

Och J, få ALDRIG någonsin någonsin för dig att du inte kan komma hit ,eller umgås med mig bara för att M är här. Aldrig, för du är den som betyder mest. Du är den som finns där för mig , och ag kommer alltid finnas här för dig . Glöm inte det, du får gärna storma in hos oss i helgen , för du är min gumsa ju =)

Love // Luxury

Fel på mig eller fel på något annat?

Hur kan något som borde kännas så jävla rätt bara kännas helt fel. Blir kallsvettig när jag tänker tanken och jag undrar, är det mig det är fel på?
Vad är det med mig egentligen?
Avskyr att han ska ta upp så mycket av min tankeverksamhet, avskyr att tanken på honom ska dyka upp så fort jag försöker gå vidare. Men han vet vad jag känner, tycker och tänker. Men inte ett ord från honom om det sen dess. Inte ett ord.

Dags att gå vidare då??!!

SURTANTER!!!!!

Åhhh jag blir så irriterad. Inte faan skulle en tant gå in i andra affärer och i stort sett kräva att man ska ta hem kläder som passar dom? 20serien, C & D storlekar. .  Inte en chans,vi har tum, vi har kläder som passar människor mellan 15 - 45. På ett ungefär, sen passar det ju uppenbart inte alla dom heller, men det beror ju snarare på hur man är som person. Usch , blir så arg på gamla människor utan hänsyn. Blir arga och förbannade för att man inte harnågot till dom. Men GSUS vi har ju butiker här på orten som passar äldre människor. Både mellan gamla och riktigt gamla, prova dom då säger jag. Nej, men vi vill inte det, vi tänkte vi skulle handla här idag! BAD LUCK..

Sån ska jag INTE bli som gammal. Om man förväntar sig respekt o hänsyn som gammal kan man bannemiginte bete sig hur som helst!!!

Trevligt besök!

Mmm , E,C o C har varit här ett tag nu.
Åkte nyss härifrån.
Å så glad för E:s skull, lyckliga människa !

Tror nog det här året kommer bli ett riktigt bebisår. Många gravida eller som nyss fött nu. Så mysigt !

Men jag tror jag väntar ett par år till . .

Har nämligen hört någonstans attdet tydligen behövs en partner för att skaffa bebis. Inte säker, men det sägs så iallafall :D

Första av Två bebisar är kommen!

Åhh, glömde ju säga det igår. Igår föddes bebis nummer 1, vår hyresvärd till butikslokalen fick en pojk igår. Haha låter kanske mysko att man gläds så mycket med sin hyresvärd, men han är inte som andra hyresvärdar. haha finns seriöst ingen människa som kan prata bort en hel arbetsdag :P
Lite smått frustrerande var det ju förstås när vi höll på att bygga om och all tid var dyrbar. Men han är alltid lika trevlig :D Aldrig en tråkig stund när han är i närheten, riktigt rolig människa!

Så igår blev det att plocka ihop ett bebispaket med lite kläder och liknande. Hoppas dom blir nöjda =)

Nu är det bara bebis nummer två som ska komma med, broders andra bebis är på gång ju, beräknat till den 22e men man vetju aldrig när det kan hända. Jaghoppas på enflicka, fast alla tror det är en pojk. Förra gången trodde alla utom jag att det var en flicka, självklart hade jag rätt, det blev en pojk. Så nu hoppas och tror jag på en tös, bara att hoppas att jag har lika rätt den här gången :D

Nej, arbeta var det ju jag skulle göra. haha

/Luxury

Vårskorna är framme, men vart är våren?

153513-8

Här är skorna jag hade igår. Så fina är dom, bilden gör dom verkligen inte rättvisa. Men idag skiner solen med sin frånvaro. Det är mulet och tråkigt, jag blir deppig nu ju. har det väl varit vår igår får det faktiskt lov att fortsätta tycker jag.
Var mycket svårare att gå upp idag när solen inte sken in genom fönstret. Men upp måste man.
Så nu väntar duschen och sen jobbet. Hoppas det blir en bra dag idag. Att solen kommer fram bakom molnen och att mitt humör stiger liiiite grann iallafall.

//Luxury

Tv med myskläderna på!

Det är precis vad som hägrar just nu!
Har nyss duschat efter träningen, ätit lite kvällsmat med förstås och nu väntar tvn, med en kopp varmt te och myskläder, kanske till och med en filt, det är knappt så man saknar någon att kramas med. Jag kan mysa i min ensamhet ändå !

Dagen har gått ruksigt fort, varför kan inte alla dagar gå så här fort för?
Tror dock att det ar med vädret att göra, jag ÄLSKAR verkligen solen. Den är helt underbar.
Håller dock inte med mor som påstår att dom sagt på TV att det var försommarväder idag, FFS det var freazing i skuggan. Men det undvek jag ändå iofs genom att vid alla rökpauser ( som dessvärre är i stort sett dom enda chanserna man har att vistas ute när man jobbar i butik) springa dit solen var och ignorera skuggan.

Hur inspirerande känns det att man kanske får besök på fredag då? Inte om det ska vara såhär. I'm sorry, but it's just the way I think. Det borde inte vara så. Men men, kanske bara min åsikt.

Har ni haft en bra dag i värmen?
Eller någon som inte fått vår än kanske?

//Luxury


Skorna som är lika med sommar

åhh vad jagär glad idag!
Faktiskt, trots att jag är utråkad :P
För idag är det vår, ignorerar hårt att det är kallt i skuggan, jag ställer mig i solen istället :P
Hade mina nya skor idag, som jag när jag köpte dom sa att jag skulle använda till våren, och idag är det vår, så skorna åkte fram!
Så nu kan ingen säga att jag köper onödigt mycket skor eftersom jag ändå inte använder dom, för det gör jag :D

Träning ikväll med, med F, J kunde inte följa medi brist på bensinpengar :( men det får funka ändå !
Sen blir det solning för mig o F, bara att hoppas att man inte bränner sig lika mycket som vi gjorde sist :P Men detlöser sig alltid :D

ha en underbar dag!!

//Luxury

Helgen har varit underbar!

Ja, nu i efterhand kan jag nog säga det faktiskt!
Visst har haft mina stunder då jag bara varit SÅÅÅÅ j*vla uttråkad, men har jag inte det så är det inte jag, det hör till liksom.
Men har faktiskt gjort en hel del kul i helgen ändå.

I lördags kom F o J o hämtade mig så åkte vi och bowlade, jag kom tvåa vilket för att vara mig inte är så hemskt dåligt :P Sen lärde dom mig ett vinkknep, haha det var jävligt kul.. Speciellt när J gjorde fel och vinkade på fel sida ! Haha älskade unge!

Sen igår blev det minsann JKPG o IKEA med far, när vi väl kommit dit träffar vi bror som bor där :D och lustigt nog hade min andra bror med sambo o barn tydligen också fått för sig att åka dit, så vi åt ihop hela familjen <3
O äldsta brodern ska snart ha barn, guud vad stor hon är nu! Längtar efter bebis nummer två nu ju :d

Blev faktiskt lite shopping igår trots att jag inte trodde det, förutom massa grejer till företahget handlade jag faktiskt en fin spegel och två halsband till mig. Bild KANSKE kommer senare, om jag hinner , orkar och kommer ihåg vill säga :p

Haha , nej nu ska jag gå o blåa håret sen blir det till att jobba!

I VÅRKLÄDER, finally, jag har längtat så efter det här vädret :d Kommer bli en bra dag tror jag!

//Luxury

Ikea & Trasigt avgassystem

Ja idag skulle det blivit Ikea , the big blue , för mig o J. Eftersom S skulle jobba kunde hon dessvärre inte följa med. Men nu blir det nog inget IKEA för mig o J heller, nej för hennes bil fortsätter att vara elak, nu har den bestämt sig för att avgassystemet ska sitta löst också :( Dumma bil :P

Men kanske, bara kanske är min far så snäll och tar mned mig till Ikea istället. Fast Jönköping istälet för Linköping.
Och inget ont mot pappa men det är faktiskt inte lika kul med honom, man kan inte ens gå o sukta efter skor när han är med. För han tycker att det räcker med dom jag har. men hallå, jag BEHÖVER verkligen ett par låga vårskor, gärna i tyg, med snörning, TACK!

Men men, kanske kan tjata med honom in i nån skobutik så jag kan få sukta o dregla lite iallafall.

Nehe nu ska jag ta på mig ansiktet och sen får det bli en skön pomenad. Solen skiner! Ut med er i värmen och NJUT!!!!!

//Luxury

Ledighet [lika med] arbete

Skulle varit ledig idag , för en gångs skull. För första gången på X antal månader.
Men precis som jag misstänkte kunde jag inte hålla mig från jobbet ändå. Men sova fick jag göra iallafall.
Somnade tidigt som satan igår *förlåt J* och vaknade runt 11 idag , sååå skönt att äntligen få sova lite.

Så vid 12 var jag i butiken igen!

Nu blir det städning av lokal i väntan på J och S. Blir att hitta på något kul, vet inte vad det blir än dock. F o J skulle komma på något så tråkigt blir det ju inte iallafall :d Har alltid kul med mina flickor!

Nej, städning som sagt!

/Luxury

Dagens specialité : Katastrofala följder

Ja , så är det verkligen . .
Gjorde det största misstaget som någonsin gjorts sen mobiltelefonen uppfanns.
Jag skickade sms til fel person, det värsta var bara att den som tyvärr fick sms var personen som smset handlade om.
Usch , innehållet var ett sånt riktigt öppnande av mina känslor, känslor som han inte hade någon aning om att jag har , förrän idag vill säga.

Sugig dag med andra ord.

Bland tanter och mysko musik

Haha , ja , tanken var ett skönt träningspass idag efter jobbet. Kände mig riktigt laddad, det skulle ju bli SÅ kul!
Det visar sig dock att det var lättgympa , och hmm , ja MEDELÅLDERN var typ 70 med oss inräknade.
Musiken var alldeles för lugn och rörelserna ska vi inte ens prata om , snacka slowmotion , men jag F & J fixade det genom att avancera rörelserna lite, med tanke på att det var ungefär samma rörelser som på dom vanliga passen bara att dom var nersaktade.  Då kom dock nästa problem, med musiken som till och med var för långsam för att dansa tryckare till var det lite svårt att köra ett lite högre tempo med våra steg. Hmm blev lite hipp o happ om man säger så.
Men magmusklerna om inte annat blev ju tränade av allt skratt iallafall :D

Solningen efter blev ju inte heller helt lyckad om man säger så, nej för radion hade ju självklart gått sönder i det solariet jag valde, crap. Men lite brunare blev jag ju iallafall!

Nej nu blir det the , macka och sen sängen :d

MMM längtar :D

// LuxuryE

Tårar som aldrig tar slut!

Usch , tycker inte om det här.
Stressen från dom senaste veckorna ( eller snarare månaderna) har hunnit ikapp. Och det med råge.
Tjöt som jag vet inte vad igår , och idag ikväll har det fortsatt.
Vipkvällen igår var lyckad , efter många om och men fick vi äntligen tag på en kortterminal. Det var tveksamt ett tag eftersom banken lyckats glömma bort att beställa vår. Så lite problem var det allt , men det hör väl till.

Dagens försäljning har också varit bra! Relativt lugnt och skönt, men inte en enda gng var det tomt i butiken , och DET är skönt :D

Usch vad jag avskyr att vara ensam , det suger verkligen hejdlöst. Behöver verkligen någons armar runt mig , någon som får mig att känna mig älskad  som tycker om mig. Som tar hand om mig. Jag behöver verkligen det .
Men men , får väl vänta ett tag med det , som det ser ut nu iallafall :S

Men men , sköt om er där ute . .

// LuxuryE