Allt löser sig till slut

Känns som att allt börjar lösa sig nu , äntligen.
Den "nya" banken (med ny menar jag den andra banken jag pratat med) är jättepositiva till ett lån, renoveringen går framåt, och ja , ja, faan snart är det öppning , veckorna bara rusar iväg.
Är knappt en månad kvar till planerat öppningsdatum , shit så nervöst, bara hoppas att man hinner med allt.
Och snart blir det Danmark med älskade Rockinhoney, far och R, synd att R och jag är så satans distanserade från varandra när det är folk runt omkring.
Annars hade det kunnat bli riktigt mys att åka iväg sådär. men det blir nog trevligt ändå :D

har shoppat massor på sistone, eller nja, inte massor kanske , men med tanke på min nuvarande ekonomi så är det alldeles för mycket, har blivit 4 par skor, massa smycken , lite smink och så lite annat smått och gott (läs väskor och annat onödigt :P)
Alltid lika kul, att köpa skor för mig är bland en av dom största lyckorna, gud så härligt det är :D

Längtar massor till på fredag med, Rockin jag och F (förhoppningsvis F med ) ska ut och visa folket hur man festar på riktigt, komma där och vara så fab som bara vi kan vara :D underbart :D

ja , så livet fortskrider, för en gångs skull utan att man behöver vara rastlös, uttråkad är man väl ibland ändå, men det finns lltid något att göra iallafall :D

Hoppas allt är bra med er därute. . .

// LuxuryE

ensam och kanske kärleksberoende?

När kylan kryper inpå och mörkret är tättare än den djupaste skogen, det är då alla kärlekskänslor kommer.
Alla dom där känslorna som bara legat och gnagt litegrann under sommaren och hösten blossar upp för fullt och man kan inte sluta på personen i fråga.
Är det så att man faktiskt har insett att man tycker så otroligt mycket mer om personen än man tidigare trodde, eller har alla plötsliga känslor med kylan, mörkret att göra?
Att man helt enkelt bara känner sig ensam? Lika kall och mörk inombords som det är utanför fönstret?
Det är ganska hemskt att tänka dom tankarna faktiskt, att man bara inbillar sig en massa känslor som kanske inte ens är verkliga.
Jag menar , det finns alkolister, narkomaner, shopaholics, ja , idag kan man vara beroende av allt möjligt, finns inga gränser för det.
kan det vara möjligt att man kan vara beronde av kärlek också? En loveaholic helt enkelt !?

Nej , man jag vill nog ändå tro att dom känslorna jag känner, allt virrvarr inne i mig är riktigt, verkliga känslor, inte bara att man är mitt inne i ett beroende av kärlek.
För om man till och med är beroende av kärlek, så beroende att känslor som egentligen inte finns gör sig påminda, är man inte riktigt illa ute då?

Nej , jag vill faktiskt tro att det är mina, riktiga känslor.

Men lite funderande blir det nog ändå, jag menar, jag är tjej , jag kan inte låta bli att överanalysera allting :D

Hoppas allt är bra med er därute, kanske någon kan besvara mina frågor

//LuxuryE

Vart tog sömnen och orken vägen?

Sömnen har fått ta ett steg åt sidan för tillfället, sömnen precis som socialliv och tid för annat. Har varit så otroligt mycket nu dom senaste veckorna så jag förstår inte att jag står på benen och att jag faktiskt lyckas dra mig själv ur sängen om morgnarna.
Fast det går ju inte så fort att ta sig ur sängen , vilket J nog tycker är relativt jobbigt. Stackarn vaknar ju så fort telefonen börjar ringa, trots att jag inte vaknar, och att snozza är bland det bästa jag vet, och bland det värsta hon vet. Stackarn.

positivt däremot är att personalrummen börjar ta form, lite mer färg och sen golv på plats, sen ska möblerna in så är det klart , känns rätt skönt ändå :p

Har insett hur jobbigt det är att vara kär, speciellt när man umgås hela dagarna, utan att man vågar säga något, för rädd att han ska säga att han inte är intresserad av något mer, att han inte vill vad jag vill.
Hur lätt skulle det då bli att faktiskt jobba ihop?
Nu jobbar vi ihop och jag går runt och försöker vara tyst , försöker att inte avslöja mig.
INTE DET ENKLASTE DIREKT!!!!!

tur att man har J att prata av sig med, som man kan tjafsa på och analysera allt han gör, försöka fundera ut om han kanske, men bara kanske, känner lite likadant.

Tjejer analyserar för mycket, helt klart. Man kommer ändå aldrig fram till något.

Nej nu lockar ett varmt bad och sen tvn med SATC , eller Sex and the city så kanske alla förstår :P

// LuxuryE

Juletider är tiderna för vila???

Ja det är väl så många tycker och tänker, för mig har det varit precis tvärtom, har varit så otroligt mycket at göra dom senaste veckorna att jag tror att jag till och med har tappat bort mig själv.
Kan ju kanske avslöja nu vad det är som har tagit så mycket av min tid, har nyss (2 dagar innan julafton) köpt upp ett konkursbo med märkeskläder, och kommer att förtsätta driva det med helt annan inriktning och synsätt. Kommer flytta tillbaka det till hemort och , ja , det ska nog bli bra i slutändan , men just nu är det VÄLDIGT mycket att göra.

Enda personen som jag kan säga att jag har någon som helst kontakt med nu under dom här veckorna är älskade J, och det är av den enkla anledningen att hon är så underbar och ställer upp till 220 % annars hade jag inte hunnit träffa henne heller.

Det är bara att ta ett sånt exempel som att jag och R inte har träffats på "det" sättet på 4 veckor, trots att vi träffas nästan varje dag så varken orkar eller hinner man inte med den privata aspekten på det hela. Men det ska bli ändring på det till veckan tycker jag :D

Det har hunnit med att bli ett nytt år utan att jag ens reflekterat över det, man kanske skulle ta och fundera över vad som har varit bra respektive dåligt med det gångne året, men just nu finns inte orken till dom tankereflektionerna.

Kan sammanfatta det med att det har varit många avslut, många nya början, många tåraroch mycket skratt. . Vänner som försvunnit och vänner som vunnits.
Den finaste vännerna av alla som har kommit det här året är min J, vet inte vad jag skulle göra utan henne, hon är min klippa, henne kan jag prata med om allt , verkligen allt.
tack för att du finns Honey.

Hoppas ni har haft ett fint gånget år och att det kommande blir om möjligt bättre. 

// LuxuryE