Juldagen = stress

Ja usch , nu har det varit mycket stress dom senaste dagarna. Mycket arbete och mycket funderingar, plus att det är jul vilket knappast gör stressen mindre. Men det är roligt , allt är väldigt roligt, även om det är väldigt krävande.

Var ute i fredags med J och gud så härligt , behövde verkligen komma ut lite, och ikväll blir det utgång igen. Måste passa på nu , för sen kommer det ta lång tid innan man kommer ut igen. Det är tveksamt om man ens kommer kunna festa på nyår, man kan ju alltid hoppas, men just nu ser det väldigt tveksamt ut.

Får väl ta med mig lite raketer eller något och skjuta av på parkeringen utanför lokalen som ska fixas med, vi får väl se. o andra sidan så känns det inte som om det blir så mycket stämning ändå, utan snö och allt, nu är det ju iofs temperatur som passar årstiden, men det är ju också allt.

Ska hoppa in i duschen strax, dags att göra sig iordning, ska åka på premiärvisningen av Göta Kanal 2 med far, kan nog bli rätt kul. Sen blir det utgång med J med fler. O så kul , får hoppas på lite tur så man tar sig hem inatt så man kan åka o jobba imorgon med. men det är sånt som alltid löser sig.

Ska dansa och ha riktigt kul iallafall, försöka att inte dricka för mycket , måste ju vara pigg imorgon på jobbet, tjäna lite pengarär aldrig fel. sen får man ju sällskap i butiken med, aldrig fel.

Nej dags att dra sig så man blir klar någon gång, är redan för sent ute och man behöver ju lite tid på sig.

Hoppas ni har haft en underbar jul och att kvällen blir lika bra för er som den lär bli för mig.

// LuxuryE

Trött

Gårdagen var lika jobbig som jag trodde den skulle bli. Var hemma runt 7 helt slut i kroppen. Inte alls kul att gå runt på ett betong golv hela dagen, det känns av efter ett tag kan jag lova .
Fick iallafall skjuts hem, av snälla C , så det löste sig ju bra iallafall. Annars hade jag fått sitta där nere riktigt länge och vänta så det var hemskt gulligt av honom.
Fixade dom sista julklapparna igår med , så känns bra att äntligen vara klar med dom , har ju haft en eller två stycken som verkligen oroat mig , inte kunnat hitta den där perfekta grejen. Avskyr nämligen att köpa bara för köpandets skull, ska man köpa något ska det vara något som man vet passar in på personen som ska få det!

Mitt psykiska tillstånd är inte som det borde just nu, har väntat sen i måndags på att få ett beslut som bara skjuts upp hela tiden. Igår blev vi lovade att få reda på det på eftermiddagen. Men det kom inget besked , så får väl hoppas vi får veta idag.
Vaknar varje morgon med magont av att vara så nervös över hur det här ska gå.
Just nu struntar jag i om det blir ett ja eller ett nej, vill bara ha ett besked.

Får hoppas att jag hunnit få in lite pengar på mitt konto nu , så jag kan åka in till min Rockinhoney idag. Hon skulle kunna få mitt psykiska tillstånd att lätta. Iallafall för stunden, finns ingen flicka som hon! Me liket väldigt mycket. Hon får mig alltid på bra humör.

Just det, fick en puss igår, en puss som inte var så jävla smart kanske. Av han jag skrev om, med allt förflutet som hindrar.
Men vadå , det är inte mitt fel att han väljer att ge mig en puss när man är inne och köper cigaretter, bara för att han skulle sticka just då, en av hans polare som väntade i bilen utanför såg den pussen, den polaren är kompis med både mitt ex plus den här killen. Men han förklarade att vi bara hade möt därinne och att jag hade fått en puss på kinden.

Jag fattar inte. Han säger att han vill ha mig, att jag är allt han önskar sig, men så känns det ju inte. Ska mitt förhållande som jag hade för 1,5 år sen hindra oss från det då?
Nej blir så trött på det där så jag vet inte vad.
Men pussen var mysig iallafall.
Lika mjuka läppar som alltid :D

Nehe, om man skulle gå o göra sig iordning, ska till tandläkaren och sen eventuellt in till Rockin som sagt.

// LuxuryE

Kärleksproblem och en långsam klocka

Har ni tänkt på hur långsamt klockan går när man sitter och väntar på att den ska bli en viss tid (eller hur man nu ska formulera sig på bästa sätt, men ni förstår). Sitter och väntar på att det ska bli dags att åka till jobbet, vilket egentligen inte lockar överhuvudtaget, ska jobba helt själv därnere idag, och hur kul är det på en skala. Ingen att sitta och prata med när butiken är tom, vilket den förhoppningsvis inte kommer vara. Men ändå, sällskap är aldrig tråkigt.

Jag känner mig ungefär som en kärlekskrank 13åring, eller kanske till och med så där som man kände sig när man gick på lågstadiet, när man var SÅÅÅ kär i typ 4 killar samtidigt. Inte för att jag är kär, men lite småförtjut, i två killar. 2 killar som det nog egentligen inte är någon ide att satsa på någon av dom. Finns bara massa hinder, det ena värre än det andra känns det som. Men alla man pratar med säger att det som jag tycker är hinder egentligen inte är det. Bara att jag ser det som det i min trångsynthet.
Jag har aldrig kunna säga att jag är trångsynt, men kanske jag är det ändå. Kanske det inte är så svårt och jobbigt som jag har fått för mig. Den ena killen är bara så mysig, så underbar och säger alla rätta orden, alla orden man vill höra. Men finns så mycket förflutet, mycket förflutet som är svårt att ta steget över.
Den andra killen är bara , ja, hur ska man säga, svår. Ena gången visar han känslor och andra gången inte.
Nej jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. Vad jag ska ta för ställning.
Kanske är det lika bra att ge upp, strunta i båda två och bara gå vidare.
Den första killen, med allt förflutet, skulle nog vara lättare att gå vidare från, den andra som är så svår, det blir svårare, min förälskelse har pågått så länge så jag inte ens minns när den startade.

Är det inte så, att när man gör slut med någon, oavsett om det är ett långt eller ett kort förhållande, så är det för att man vill leva sitt eget liv, inte det man hade ihop?! Hur kommer det sig då att man känner sig drabbad av det förhållandet till och med 1,5 år efter att det tog slut!?

nej , usch , jag vet verkligen inte.
Någon som kan ge mig någon klarhet i mina problem.
Haha, vilka I-landsproblem.

Nej, off to work.

/ LuxuryE


Seg dag och ouppfyllda önskningar

röd pumps nyårnyårsklänning asos

Dagen har varit LÅÅÅÅNG , och seg. Och med lång menar jag verkligen lång , gick upp vid halv 5 imorse. .
Tyckte inte alls om min telefon när den började väsnas vid 4 , så jag znoozade en halvtimme sen var jag så illa tvungen att gå upp. Så när klockan var 05.22 satt vi i bilen på väg mot sthlm.
Käre Far skulle ha med sig lite arbete upp åt mig att göra som jag skulle pyssla med under deras sammanträde/möte. Men när jag ska sätta igång inser jag att han glömt hälften hemma.
Pappa är bra på många sätt, men minnet är väl inte hans bästa tillgång direkt.
Så då var planen att man får slösurfa lite under dagen, tänkte uppdatera min blogg och lite.
Men nej minsann. Då visar det sig att dom ska byta server just idag. VARFÖR IDAG AV ALLA DAGAR. Så det fanns ju självklart inget internet.

Så dagen har tillbringats framför datorn där jag lagt typ 1000 harpan och minst lika många gånger har jag spelat dom andra spelen/patienserna som finns. Riktigt segt kan jag lova.
Men lunchen var god. Riktigt bra Kina mat gör en glad till slut!¨

Snön var inte alls lika populär från min sida som jag hade hoppats på att den skulle vara. För självklart kommer ju snön när man ska köra hem i mörkret, mitt i rusningstrafik MASSA bilar. Inget ont om Stockholmare , men GUUD vad dom kör, i det vädret till råga på allt. Hemskt var det. Men vädret blev bättre framåt Norrköping till iallafall!

Hittade iallafall min outfit till nyårsafton under den korta tiden nätet var uppe idag. Men det finns ju ingen chans att det hinner komma innan nyår. Men det skulle vara så fint ju :D
Både skorna och klänningen kommer från Asos och har riktigt bra priser både två. Men men , får hitta något annat fint :D

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig idag iallafall!

/ LuxuryE

Uppskutet

Myset framför datorn blev framflyttat ett par timmar, inte hunnit med det än, men annars har jag gjort det som skulle göras. Jag har till och med hunnit med att tvätta lite kläder, inte dåligt.
Så nu sitter man och väntar på att kära far ska komma hit.
Ska vara seriösa och tala om framtiden, den närmaste framtiden är väldigt oviss.
Kan egentligen inte avslöja så mycket.
Men imorgon borde jag veta mer, men det är inte säkert det heller.
Väldigt mycket som är osäkert just nu men allt löser sig nog till slut. På det ena eller det andra sättet.

Så nu blir det pappersbläddring och diskussioner fram och tillbaka, väga nackdelar mot fördelar osv.
Skulle nog kunna hålla på med det i all evighet.
Jag oroar mig för mycket, har för svårt att koppla bort saker från tankeversamheten.

Nej, nu tyckte jag bestämt att jag hörde hans bil stanna här utanför, så dags att ta tag i livet och dra sig från datorn!

After Work!

Ooo , dagen har varit lång, den har känts minst dubbelt så lång som den faktiskt varit.
Har jobbat från klockan 10 till 4 , men med tanke på avståndet läggs ju närmare 2 timmar om dagen på bara bilfärd. Men det brukar ju kännas som om det är värt det i slutet av månaden ändå :D
Det är lite lustigt , när man går hemma utan arbete längtar man sååå mycket efter att få jobba lite. Men när man väl arbetar vill man inget annat än få ligga kvar i sin säng, gå hemma o bara mysa runt hela dagen.
Undrar hur man ska göra för att faktiskt känna att det är roligt att arbeta NÄR man är på jobbet och inte bara när man är hemma. dagens stora mysterium :p

jaha , så har man ju skaffat blogg med iallafall. Kanske kan bli bra, få skriva av sig och vara lite anonym.
känns bra :D

Nehe , en kopp kaffe , lite prat med familjen och sen mys framför tvn?! Låter som en bra plan för kvällen.
Fast det hade ju förstås varit bättre om myset framför tvn hade inneburit att en fin pojk *min speciella* hade legat bredvid och myst med. men sån tur har man väl inte. Men får väl drömma lite och låtsas om att det ligger någon där!

Första!

Hej och Välkommen får man väl säga!

Första inlägget är ett faktum =)