Sugen!!

Har rensat ur min garderob nu, eller ja , jag har inte kommit så långt om jag ska vara ärlig, mitt hjärta blödde efter jag gått igenom jeansskåpet och 12 par åkte ut. Pga att dom är för stora :o, men syster får kika på dom, sen ska dom läggas undan, misstänker tat mina kilon någon dag kommer tillbaka, dock är alla tröjhyllor, klänningar, shorts, underkläder, ja ALLT annat kvar. Känns som mitt hjärta komemr blöda ännu mer.

Och vad har denna utrensing resulterat i? En tommare garderob, inte tom, för innan var den ÖVERFULL. Och när garderoben ser tommare ut kommer även *trumvirvel* shoppingsuget.
Och i detta väder med! Vill gå runt på gatorna med händerna FULLA av kassar proppfyllda med nya fina kläder, i solen, sätta sig på ett fik och njuta av livet.

Men plånboken sätter stopp för detta suget, ska först och främst nu ner och betala mitt lån och mina räkningar, mamma slipper räkningarna denna månaden när jag får lite extra pengar, pengar som jag faktiskt hade sett försvinna iväg på just klöder, men insåg att det inte är särskilt schysst att shoppa upp alla pengar och låta mamma betala räkningarna när jag kan det själv för en gångs skull.

Trivs nu, finns saker som kunde sett annorlunda ut, som jag fantiserar varje dag om, men det kan jag inte ändra på. Och frågan är om jag kanske ändå är nöjd med att ha det som det är nu. jag får ju den tiden jag vill ha till annat med. Vilket inte är helt fel, vi sitter liksom inte fast i varann, men ibland önskar jag att man hade LITE mer tid tillsammans. Men men, jag har gjort mitt val för tillfället, och just nu är dte så här jag vill ha det :D

Imorgon är det piknick på stranden med bästa Sanna, ska bli mys, klockan 11 kommer vi sitta på stranden i solen och gassa, käka gott och bara va. . Lovely. .

Sommar är bra härligt alltså :D:D