Trött, speedway och vår!!!!!

Helgen har varit riktigt tröttsam ,massa arbete , men bra utdelning på arbetet med. . Så det var helt klart värt det!!
Bära fram och tillbaka, utan¨någon direkt sömn tär ganska mycket på kroppen kan jag lova.

Idag blir det förhoppningsvis mindre arbete och mer kul istället.
J,F & jag ska ut och festa. Eller kanske inte F ändå :( men hoppet ärju det sista som överger en säger dom.

Och imorgon blir det speedway, säsongspremiär. ÅÅÅ Äntligen Vår :D
Och inte bara säsongspremiär , även J:s premiär med speedwayen, 99% säker på att hon kommer tycka om det faktiskt :D fast det tar ju ett par matcher innan man egentligen börjar uppskatta det.

Det är ganska lustigt.
Under denrelativt korta tid som J har funnits i mitt liv har hon kommit mig varmare om hjärtat än vad någon annan vän någonsin gjort. Min räddande ängel. Utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till! <3 älska!!!

Varför kan solen ute inte infinna sig hos mig också?

Att påstå att jag mår bättre vore en lögn.
Dagarna fylls av jobb och nätterna fylls av ja , jag vet inte vad jag ska kalla det , för att inte överdriva kan man väl säga att dom är väldigt obehagliga iallafall..

J , du och F håller mig uppe för tillfället utan er vet jag inte vad jag skulle göra.

//LuxuryE

Fjärilar i magen. . . VARFÖR???

Jag förstår verkigen inte varför.
Har en riktigt jobbig känsla i magen, känner mig sådär nervös/ nedstämd.
Så där nervös så det känns som en stor klump i magen som pirrar.
Och jag har verkligen ingen aning om varför. Vilket är ganska frustrerande.

Humöret har inte varit på sin riktiga topp på mycket länge, är på någon mellan nivå. Jag klarar mig, jag tar mig framåt och jag klarar fortfarande att vakna på morgnarna utan att få en panikattack.
Men jag känner att ångesten ligger där och trycker på, känner att mina panikattacker närmar sig mer och mer.

Vill inte må så där dåligt igen, vill inte få attackerna som gör att det känns som om man inte kan andas, känns som väggarna kryper närmre och närmre. Man vet inte vart man ska ta vägen och , ja , listan kan fortsätta i all evighet.
Det viktiga i det hela är iallafall att under dom perioderna känns det som om ingenting spelar någon roll, inte livet, ingenting. Var rätt länge sen jag sjönk riktigt så lågt sist. Men jag känner att det är på väg, och jag vill inte.

Vill bara krypa upp i ett hörn och gråta just nu.

Och jag vet inte vad det är som utlöst det denna gången.

Kanske skulle behöva gå till skrynklarna igen? Eller?

Crappy söndag , bra helg

Nu har jag varit så där dålig igen. Dålig med nya inlägg.
Men M har varit här i helgen, får väl skylla på det.
Har för övrigt varit en fantastisk helg.

Skulle egentligen gått ut i fredags med älskade J & F men M blev sjuk så det funkade ju inte tyvärr.
Men dom hade roligt ändå som tur var :D

Får bli en annan gång istället , SNART. Saknar att festa med flickorna ju :(

Söndagen var ja , vad ska man säga. I största allmänhet hemsk. Tänker inte gå in på några detaljer, men mådde riktigt kasst i stort sett hela dagen. Tur att M var med och höll om mig.  Usch :(

Var iallafall i Sthlm i söndags och hämtade lite grejer till företaget. Det var allt annat än problemfritt, med överlass och all möjlig skit som bara gjorde en dålig dag sämre.

Men men , tros att söndagen var riktigt crappy så var helgen i det stora hela riktigt bra :D

//LuxuryE

Dumma kortterminal . .

Insåg en rätt dum grej alldeles nyss.
Var inne 3 killar i butiken, dom har varit här förr och handlat och har varje gång handlat för rätt mycket pengar.
Dom har alltid varit pratglada och sociala och ja , allmänt trevliga. Visst jag ska INTE sticka under stolen med att dom ser bra ut , två av dom ser t.om ruskigt bra ut.
Idag var dom lite mer än bara pratglada dock. Flörtade massor, frågade om jag bodde här och varför dom inte sett mig innan butiken öppnade. Undrade om jag skulle utsnart osv osv . .

Iallafall slutade det med att dom fick sina kvitton varav den ena av killarna uppmärksammade att det minsann står ett telefonnummer på kvittot. Jag trodde ju självklart att det var det till butiken eftersom vi för länge sedan informerat dom som har hand om kortterminalerna att vi fått fast nummer osv .
Men ICKE, där står mitt mobilnummer,hur FAAN har dethamnat där .
Dumma kortterminal.

Men men , ska bli intressant om någon skriver något sms eller inte.
Tror dock inte det .
Men man vet ju aldrig

/LuxuryE

Snacka om I-landsproblem

Ja, det är det verkligen.
Fick hem massor med nya kläder till butiken igår. Massa fint och jag blev överlycklig.
Har dock ett litet problem, massa av det nya hänger fortfarande kvar på lagret pga att det helt enkelt inte får plats mer i butiken, jag har plockat ihop och donat, vilket jag egentligen inte tycker om, att hänga ihop färger o så alltså, baraför att få in en del. Men allt får verkligen inte plats.
Och vad ännu värre är. Imorgon kommer det ÄNNU mer kläder, från Saint Tropez denna gång. Också massa fint, som vi beställde redan i Februari, på mässan. Men vart FAAN ska jag få plats med allt. I need some help here please!

J lär ju bli glad nu iallafall , som hon har längtat efter leveransen från Saint Tropez, :D

(och för att spä på I-landsproblemet ytterligare, min garderob klarar inte av mer kläder just nu, dock lär det ju bli ett par plagg ( läs massa) som kommer följa med mig hem. Vilket varken min ekonomi eller garderob klarar av. Men är man kläd/shoppingberoende så är man :P )

// LuxuryE

En vecka för sent men ÅÅÅÅ så underbart. .

Efter många omoch men träffade jag J och S i lördags. Mitt s.k möte, sm egentligen bara var lite mat med en potentiell framtida medarbetare och hans sambo, drog ut på tiden , VÄLDIGT mycket. Hade väl räknat med att vara klara runt 4, men det slutade med att det inte var färdigt förrän runt halv 7.
Och smart som jag är drack jag ett par glas vin till maten, som iofs var ruskigt gott, men inte så smart, för hur skulle jag nu kunna tamigdom 4,5 milen rakt ut iskogen hem till J? Hon suckade lite sen bestämdes det att hon o S skulle hämta mig här istället.
Tillbaka ut till J i skogen där hon skulle hämta en väska. Trodde jag iallafall.
Jag och F tog en tur med hennes nya bil, haha INTE lättast att köra rakt och växla samtidigt i den bilden ska tilöägas . . haha , men men.
Kom tillbaka och då hade J dukat upp med fina bakelser och fin dricka, som bestod av rabarbersaft och frusnajordgubbar :D
Hur trevligt som helst faktiskt :D

Åkte in mot stan efter lite fikande, och jävligt nära vägen stod 3 älgar, haha jag var den enda som såg dom dock, så när jag skrek till om älgarna så backade vi tillbaka, J tog kort, sen blev F rädd så vi åkte därifrån :P

Helgen har varit underbar med härliga människor, underbart väder och ja, allmäna trivselkänslor.

Nej back to work.

// LuxuryE

Viktig affärskvinna :P

Sitter på jobbet i väntan på att få bära in skylten släcka och sen låsa. Sen blir det Kina med far, P och hans sambo, här ska det minsann förhandlas. Haha känner mig nästan lite affärsmässig när jag säger att jag ska på middagsmöte, typ. :P
Iallafall, känns ganska surt ändå, för jag ÄLSKAR verkligen Kinamat, något av det godaste som finns, men något som är ännu godare, det är årets första grillning, som mamma och familjen har planerat, till IDAG.
Men snäll som hon är så sköt hon upp grillningen till imorgon när hon fick reda på att jag ska käka på Kinan idag !
Mami är bästaste :D

Sen blir det umgänge med älskade J och S, ALLDELES för länge sen, så nu finns det MASSOR att ta igen.
En sak är säker, vi kommer INTE ha tråkigt, och skratt utlovas alltid i vårat sällskap. Finaste flickorna :D

Nej, nu är klockan dags att stänga.

Vad ska ni ha för er i sommarvärmen ??

//LuxuryE

Tidsbrist??

Gårdagen slutade efter många om och men med att jag satt inne i vimmerby, hos C, vi åkte ut till E och träffade henne en liten snabbis innan det var dags att åka hem igen.

Idag ska det börjas med tabletterna , eller snarare kapslarna, som jag fick igår, som jag skrev om i förra inlägget. Mamma är INTE glad, men men sånt är väl livet.

Måste bara tilläga en sak, J JAG SAKNAR dig, alldeles för länge senvi träffades, sen vi satt och snackade skrattade och bara umgicks. Skärpning på mig nu. Känns som om jag aldrig har tid :S
Helgen hoppas jag hon har tid, för då tänker jag TA mig tid. .
Går inte att ha roligare än man har med den flickan

//LuxuryE

A moment to laugh at me

För bara en eller två veckor sen var jag riktigt riktigt irriterad. Läste någon tidningsartikel om bantingskurer, satt med pappa i bilen och bara spydde galla över burdar som faktiskt la miljoner om året på sån skit. Jag sa det (många gånger) att enda sättet att gå ner i vikt och faktiskt stanna där, är att banta , på det hederliga gamla viset. Ni vet rätt mat kombinerat med motion.
Ja jag pratade nog om det här ämnet i 1-2 timmar inna jag hade lugnat ner mig.

Grejen är bara den att nu , just nu, sitter jag med en påse med piller i, med just fettreducerande effekt. Snacka om dubbelmoral på hög nivå.

Men vadå, jag lägger inte ett öre på dom just nu, inte den här gången iallafall, och visst, funkar dom så sure, då kan jag KANSKE tänka mig att betala för dom.
Har nämligen fått dom av en kompis som vet att jag vill gå ner liiiite till i vikt, som också vet att jag har SÄMSTA självdisciplinen till att gå ner i vikt, jag fattar verkligen inte hur jag lyckades gå ner dom första 15 kilona, för jag klarar verkligen inte att motivera mig själv.
Iallafall kunde han inte äta dom, hans mage tyckte INTE om dom, så snäll som han är så fick jag dom. :D

Så nu ska jag, trots skammen över att faktiskt ha dubbelmoral, knappra 6 tabletter om dagen i en tid, utan några förhoppningar om att dom ska funka. För det är inte alls säkert, och ack så besviken jag skulle bli om jag hoppades på något i det läget !!

//LuxuryE


Förlåt mig!!

För att det var SÅÅÅ länge sen jag bloggade , skärpning på det.

Trots det katastrofala vädret i småland igår var det en riktigt härlig dag. För i Västergötland var det strålande sol, så behövde bara stå ut med snön en stund på morgonen. Dock var det inte kul att komma ut ur dörren, lagom trött och frusen, inse att det är nästan 10 cm snö på backen och att jag måste skrapa rutorna!!
Det blev ännu mindre kul när man kommer ner till preem, går in och hämtar nyckeln till hyrbilen, kommer ut och , shit , bara att börja skrapa rutor igen. Usch stelfrusen i nätsan en timme om fingrarna sen. INTE KUL..

Var iallafall i GBG igår, på showroom hos Koola Anna, beställde massa fina kläder, som bör komma till nästa vecka! Nice, Finns EN HEL DEL där som jag vill ha.
Det är verklgen en nackdel med att jobba med kläder, det är så väldigt lite av lönen som finns kvar när man väl får den. Man köper ju så otroligt mycket kläder. Behöver nog snart bygga ut min garderob igen, ty den är snart proppfull. Och fixa mer plats åt skorna, köpte nya skor i helgen och det finns verkligen ingen plats :S

Yey yey , snacka om I-lands problem :P

Vad gjorde ni igår?
Trotsade ni det hemska vädret och varute något<??

Idag skiner solen som bara den och återigen avskyr man att ha ett inomhus jobb :P

Shit vad mycket vädersnack det blev i det här inlägget då . .
Jaja , //LuxuryE

Vart tog våren vägen?

Att vakna upp till det här vädret är verkligen INTE kul. Det ska ju vara vår , varmt och ja , VÅR bara. Men nu är det blött på backen och mörkt på himlen :S inte kul. .

Var hos E en sväng igår, fikade lite, snackade massor ochtog en kort promenad. Härligt, synd bara att man hade så bråttom hem. Men var ju tvungen att hinna handla med.
Får bli en till gång snart igen :D

Önskar att oredan inne i mig bara kunde lösa sig självt, utan min inblandning, dessvärre tror jag inte det är så lätt.
Man vet alltid vad man vill, inte vad man säger att man vill, utan vad man vill innerst inne. Varför gör jag inte bara så då? För att jag är feg. och för att kunna göra så att det blir som jag innerst inne vill behövs det en till, som jag dessvärre tror inte är lika intresserad av tanken. Dessvärre.


Hemma bäst??

Hemma igen , eller ja, kom hem igår ju!
Har iallafall spenderat en helg ihop med M, och inte är jag mer klar i huvudet med mina problem än innan.
R vägrar släppa taget.

Helgen har allafall varit bra. Kikat lite film och bara umgåtts , aldrig fel.

Jag kräver JÄVLIGT mycket uppmärksamhet, jävligt jävlgt mycket uppmärksamhet. . ska jag vara ärlig tror jag inte att någon någonsin kommer ge mig så mycket som jag kräver. Man kanske ska nöja sig med mindre????