Up and away!

Usch , jag vill ligga i min sköna, varma säng nu.
Vill inte avra vaken. jag är trött.

Men jag ska ner till abnken så inte funkar det.

Usch , varför är man alltid så nervös när man ska till banken ? Trots att det för tillfället inte handlar om lån utan snarare försäkringar och annat smått o gott till företaget. Bra fråga.!

Men nu måste jag dra.

So long

/ LuxuryE

Trötthet Badtankar & Väntande

Dagen har gått riktigt bra, riktigt riktigt bra faktiskt om ni frågar mig. Fått ur alla stora jobbiga grejer osm bara varit ivägen i lokalen. Fått upp och märkt relativt mycket kläder. Och fått allt städat för sista gången innan allt står på plats.
Var en härlig syn att se R gå runt med städmaskinen och skura golvet. Älskar att se karlar städa :P

Är så trött så det känns som om jag skulle kunna ramla av datastolen, fast samtidigt vet jag att om jag går och lägger mig så kommer jag vara klarvaken och det kommer vara helt omöjligt att sova.
Då känns ju ett bad mer lockande än sängen just nu, men inte då, för badrummet ligger precis vägg i vägg med mammas o styvfars sovrum. Så det går inte att bada vid den här tiden.
Jag vill ha en EGEN lägenhet, med badkar & dusch. haha lite krävande kanske i en lägenhet eller?!

Tröttheten ställer till med massor av besvär just nu ju, jag och R har inte setts privat på en halv evighet känns det som. Börjar bli riktigt jobbigt faktiskt. Å andra sidan så kanske det bara är bra. För det kanske är lättare att förtränga sina känslor om man inte har sex med varann ! ? Haha, no shit Sherlock typ.
För jag tror knappt att jag vill känns som jag gör för R, speciellt inte med tanke på att jag tror att jag börjar känna lite för M med. Usch vilken jävla soppa jag lever i. Helt hopplöst. Jag är hopplös. Har svårt att bestämma mig.
Fast sån har jag alltid varit. Vill både äta kakan och ha den kvar.
What to do?

Jaja, sitter fortfarande och väntar på att M ska ringa iallafall, han satt på en restaurang med lite polare nu med massa liv o ljud runt omkring, så han skulle ringa senare sa han! HUR SENT ÄR SENARE DÅ? Haha för en kille skulle det kunna innebära VAD SOM HELST!!

Nej, får se om jag orkar vänta, eller om jag trotsar mamma och badar ändå, eller om jag rent av trotsar mig själv och hamnar i sängen istället. Vi får helt enkelt se.

Tills nästa gång

// LuxuryE

Plugg , drömmar & förkylning

Leopardpumps CPH fashion fair

Ja, paus i pluggandet och självklart hamnar man framför datorn.
Och svårt att slita sig härifrån när man väl satt sig här dessvärre.
Men måste verkligen ta tag i pluggandet , får verkligen inte bli kuggad :S Inte bra alls!

Samtidigt som all text ur boken snurrar som ett virrvarr i mitt huvud kan jag inte låta bli att drömma lite, och vad är mina drömmer , om inte skor. As usual. Dessa läckerbitar fanns på mässan i Köpenhamn, och gud vad jag ville ha dom " Kom till mama" .

Någon som vill ta min förkylning skulle vara guld värd. usch, allt kommer verkligen samtidigt. Som om tiden inte springer iväg och inte räcker till ändå, utan att vara sjuk. Blir ju knappast bättre heller.

Men men , thats just life I guess.

Nej back to my studies.

// LuxuryE



( För övrigt skulle jag inte ha något alls emot att återigen befinna mig DÄR och inte framför en bok :SLivet är orättvist )

VIPkväll = jävligt dyrt

Dagen har varit en riktigt bra dag!
har varit i Ohamn med J och köpt golv, sen blev det Vimmerby och köpa papper och band till inbjudningskorten. Inser ni hur dyrt det blev eller ? Freaking 1400 spänn för lite papper och tygband, JAG SKA ALDRIG NÅGONSIN HA EN STOR FEST PRIVAT!


Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Mitt humör är INTE som det brukar vara. Visst har väl alltid varit lite småkänslig, men alltså jag brukar inte reagera så starkt som jag gör nu. Minsta lilla grej och jag blir skogstokig. Eller tårögd när någon säger något som inte jag tycker likadant om. Usch tycker inte om utvecklingen av mitt jag. Men jag skyller på ( och hoppas att det beror på det med) att det är trötthet och stress från företaget nu. Så himla mycket som ska hinnas göras.

Plus att mammas sjukdom inte gör saken bättre, det äter upp mig inifrån :S


Men men , ur allt ont kommer något gott säger dom. Bara att hoppas på att det är så nu med då =)

Nej, nu ska jag sätta mig och plugga , skriver upp inom en VÄLDIGT snar framtid och det kan vara bra att kunna litegrann då. Eller vad tror ni?

//LuxuryE


Nya Tag!

Ja, så är det!
Idag blir det Ohamn med älskade J, köpa lite golv och käka på McDonalds. Kan nog bli en riktigt bra dag!
Om bara min jävla förkylning ville släppa så. Den är inte rolig längre, speciellt inte på morgonen, hostar som bara den. Inte det minsta skönt i halsen.

Väldigt snart är det öppning :S shit tiden går lite för fort, men positivt att vi ligger rätt i tidsplaneringen iallafall.
Planerna inför VIP-kvällen börjar arta sig, börjar se riktigt bra ut faktiskt.
Nu är det bara frågan vad man ska bjuda på att äta till, något lite lättare tilltugg. Någon som har några förslag?

Dricka blir lite rosa champagne :p Vad sägs om det då :P ?
Haha , ja . .

Nej nu ska jag gå och ta på mig mitt ansikte och byta om från myskläder till något lite mer passande =)

Ha en fin dag alla därute..

// LuxuryE


Idag har jag bestämt mig . .

bara för att sen börja tveka igen. haha jag är helt makalös, man tycker att man iallafall kan bestämma sig och sen tycka så hela tiden , men så börjar man tänka och så blir man tveksam igen.
Men han gör mig lycklig, han får mig att le. Han kanske är den som jag saknar, trots allt är han ju den jag faktiskt känner att jag vill somna bredvid.

Sen har man ju fortfarande kvar det andra problemet, vad vill jag om jag helt och hållet för bestämma själv? Skulle jag ändra uppfattning då?
Men å andra sidan så är det ju inte särskilt relevant att tänka så ens, med tanke på att jag kommer ALDRIG någonsin ta mig mod till att säga någonting till honom om det. NÅGONSIN, och om han nu känner för mig som jag för honom så tvivlar jag på att han skulle föra det på tal heller.
Men vad faan ,  VI ÄR VUXNA MÄNNISKOR FFS.  Men det hjälper inte att tänka så, hur vuxen jag än är ( vilket å andra sidan kanske inte är så mycket :P) så kommer jag aldrig palla säga något.

Nej M ska iallafall få en chans, kanske han är lika fantastisk i verkligheten? kanske han är så underbar som jag tror. Jag hoppas det , jag hoppas verkligen det.
och jag hoppas att han orkar vänta på mig, bara en månad kvar nu. Sen SKA jag träffa honom. SÅ DET SÅ.

varför alltid så mycket tankar ?
Ja du , bra fråga!


//LuxuryE

Panikattacker och sömnlösa nätter

Ja , natten var en mycket jobbig natt.
Mycket tårar och lite sömn = ingen bra kombination.
Vaknade på soffan av att min underbara mor strök mig över håret och undrade när jag skulle vakna :P
Lilla mamma <3

Tror det har att göra med hur mycket som ska göras , och hur otroligt lite tid det finns.
Jag menar lokalen är inte ens urstädad än, och vi ska öppna om freaking 2 veckor. Idag är det exakt 2 veckor *paniken växer i mig*.

Det i en kombination med att jag har ingen tid över för varken mig själv eller min familj, skulle bara vilja vara hemma ibland och sitta och krama om hela min familj. Så där som jg kunde göra förr, när jag hade tid att sitta ner i längre stunder än 10 minuter.

Och för att göra dåligt värre så har jag fortfarande inte hunnit med att fixa det sista på mitt körkort. En lektion plus uppskrivning och uppkörning. Inte mycket alls med andra ord, men när F*N ska jag hitta den tiden ?

Solen skiner som vanligt , med sin frånvaro :S Hmm längtar verkligen till sommaren nu , vill gå i höga sandaler , sköna kjolar och söta toppar. helst utan att frysa arslet av mig med vilket man gör om man går kläd sån nu.
Och i det lilla samhället jag bor i kan man knappt gå i strumpbyxor och cityshorts nu, jag menar whats your problem? Strumpbyxorna gör ju att allt blir mycket mer påklätt. men eftersom inte ALLA klär sig så, då är det inte accepterat.
Ibland kan man ju trotsa folket men inte altid man orkar med blickarna direkt .

Hmm ja , vad ska man mer skriva ?

Festa ikväll hade ju inte varit helt fel, men nej , vad ska jag göra ? Jobba as fucking usual. jaja det blir nog bra till slut iallafall.

ha kul åt mig ikväll med =)

//Luxurye

Uppföljning , en dag för sent !

Som vanligt har jag svårt att få tiden att räcka till och inlägget som jag lovade skulle kommit igår kommer idag istället.

Iallafall , J , jag och min käre far var på mässan. Pappa behövdes definitivt då varken jag eller J förstår särskilt mycket danska ( även om min förståelse för språket blivit bättre efter den här helgen)
Som jag skrev innan , shit vad mycket fina män det fanns. I Kostym, I streetkläder , you name it och dom var där . Alla tänkbara , och snaggade killar , shiiiit dom var inte fula dom inte,

Har lagt lite beställningar på saker som kommer till oss framåt sommaren, plus att vi har bokat möten med ca 5 leverantörer som kommer att komma upp och träffa mig här i Hultsfred och då ha med sig varor som vi kommer ha till öppning.
Frank Dandy är ett av dom märkena som jag är SÅÅ nöjd med, bara det märket gjorde att resan värd allting.
Så han , killen som jobbar som agent åt Frank Dandy , kommer upp nu i februari och ska visa sina grejer =) Känns så skönt.
Tror butiken kommer bli så ruskigt bra så det är inte sant :D

J hade det bra på mässan med , Goodiebags i massor , stackarn fick tyvärr bära alla sina själv medans jag hade min käre far till att bära alla mina =)

helgen har med andra ord varit helt underbar , på alla sätt och vis . .
Fast väldigt utmattande med , helt slut när man kom hem lördag sent på kvällen . men gotta give a little to get a little.

Sleeping time för mig nu . .

Natti
// LuxuryE

Modemässa = MYCKET fina pojkar =)

Har precis nyss kommit hem från Danmark där vi har varit på modemässorna i Köpenhamn.
Åkte ruskigt tidigt i fredags morse och kom nyss hem som sagt. Har varit två hemskt intensiva dagar, men ooo så bra dom har varit.
Riktigt nyttiga, har knutit massvis med kontakter, lagt lite beställningar och bestämt mötestider med leverantörer. Är riktigt nöjd faktiskt. Förutom det faktum att ett av märkena som vi var 99,9% säkra på skulle vara där var såklart inte där. Men inga problem, dom tar vi över telefon istället.

Herrgud, vilka fina pojkar det fanns, eller ja pojkar heter det väl knappast, MÄN kallas det ( vilket jag inte alls har något emot, enligt mig är bästa åldern på män 25-30) , och ni som fått för er att alla män som arbetar med kläder och mode är homosexuella har bara SÅÅÅ fel.
Snaggade, med hår, med kostym, mer dresseddown, ja , you name it och dom var där, och dom var HETA. Som bara den.

Ja, nej vet ni vad. Nu behöver jag min efterlängtade sömn, men det kommer en mer utförlig rapport imorgon.

// LuxuryE

den där förbannade ensamheten

Vet inte hur jag ska göra för att reda ut den här röran.
Allt bara blir jobbigt och jag ser verkligen ingen utväg.
Hur kan jag vara så dum att jag blir förälskad i en man som inte är intresserad av ett förhållande?
Som bara är intresserad av att stilla sina behov?!
Och för att göra illa ännu värre så har man nu valt att starta ett företag ihop, alltså seriöst!
HUR JÄVLA SMART F¨R MAN BLI SOM MÄNNISKA?
Hur kunde jag göra så? varför tänkte jag inte längre?
Trodde jag kanske att han helt plötsligt skulle ändra sin uppfattning om det där med förhållande om man bara umgicks lite mer.

Och för att göra värre värst, varför kan jag inte säga något till honom?
Vill ta nästa steg i mitt liv nu. Orkar inte med att vara ensam längre, för ensam , det är jag, på alla sätt och vis känns det som just nu.
Vill verkligen ta nästa steg in i ett förhållande, eller iallafall in i dejtingen igen. 
Men det är ju lite svårt när R står där, när man vet att han kommer alltid att vara en väldigt nära del i livet nu med tanke på företaget.
Skulle behäva antingen ett avslut på det han och jag har, eller att vit ar nästa steg ihop istället.
Men hur ska man kunna göra något av dom alternativen när man inte ens kan prata med varandra om det ?
nej jag vet verkligen inte.
Jävla röra jag har satt mig själv i.

Tycker inte om att sova, för sängen är alltid så jävla tom när jag ska gå o lägga mig

//LuxuryE