Juldagen = stress

Ja usch , nu har det varit mycket stress dom senaste dagarna. Mycket arbete och mycket funderingar, plus att det är jul vilket knappast gör stressen mindre. Men det är roligt , allt är väldigt roligt, även om det är väldigt krävande.

Var ute i fredags med J och gud så härligt , behövde verkligen komma ut lite, och ikväll blir det utgång igen. Måste passa på nu , för sen kommer det ta lång tid innan man kommer ut igen. Det är tveksamt om man ens kommer kunna festa på nyår, man kan ju alltid hoppas, men just nu ser det väldigt tveksamt ut.

Får väl ta med mig lite raketer eller något och skjuta av på parkeringen utanför lokalen som ska fixas med, vi får väl se. o andra sidan så känns det inte som om det blir så mycket stämning ändå, utan snö och allt, nu är det ju iofs temperatur som passar årstiden, men det är ju också allt.

Ska hoppa in i duschen strax, dags att göra sig iordning, ska åka på premiärvisningen av Göta Kanal 2 med far, kan nog bli rätt kul. Sen blir det utgång med J med fler. O så kul , får hoppas på lite tur så man tar sig hem inatt så man kan åka o jobba imorgon med. men det är sånt som alltid löser sig.

Ska dansa och ha riktigt kul iallafall, försöka att inte dricka för mycket , måste ju vara pigg imorgon på jobbet, tjäna lite pengarär aldrig fel. sen får man ju sällskap i butiken med, aldrig fel.

Nej dags att dra sig så man blir klar någon gång, är redan för sent ute och man behöver ju lite tid på sig.

Hoppas ni har haft en underbar jul och att kvällen blir lika bra för er som den lär bli för mig.

// LuxuryE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback